AroAceUtu

Puhetta aromanttisuudesta, aseksuaalisuudesta ja aroässyydestä.


Esittelyssä AroAceUtu

AroAceUtu on blogi erilaisille aromanttisuutta, aseksuaalisuutta ja niihin liittyviä asioita käsitteleville julkaisuilla ja teksteille. Sivuston tarkoituksena on tarjota suomenkielistä sisältöä näistä aiheista. Uskon vahvasti siihen, että jokaisen on saatava tietoa omalla äidinkielellään. Koska aseksuaalisuudesta ja aromanttisuudesta ei ole paljoa ajankohtaista ja pätevää tietoa suomeksi, koen tärkeäksi tehdä muutosta tähän tilanteeseen omalla panoksellani.

Sivuston tekstit ovat vain minun henkilökohtaisia mielipiteitäni, eivätkä siten ole yleistettävissä koko A-kirjon yhteisön mielipiteiksi. En voi puhua koko yhteisön puolesta, sillä se ei olisi oikein tai reilua.

Sivustoa päivitetään todella epäsäännöllisesti.

Kirjoittaja

Sivustoa ylläpitää Utu-Taival. Olen aromanttinen aseksuaali agender, mutta myös transsukupuolinen, muunsukupuolinen ja queer. Käytän itsestäni myös termiä aroässä. Olen myös ADHD, autisti ja masentunut.

Pidän piirtämisestä, valokuvaamisesta, kirjoittamista ja kaikesta muusta luovasta. Pelaan paljon tietokoneella, ja rakastan Euroviisuja. Käytän paljon aikaa tietokoneella ylläpitäen erilaisia nettiyhteisöjä.

Minulle sydäntä lähellä olevia asioita ovat queer-asiat, ihmisoikeudet, vammaisuus, ilmasto ja eläimet. Minulla on palava halu muuttaa toiminnallani maailmaa ja oppia jatkuvasti uutta. Innostun helposti ja saan jatkuvasti uusia ideoita, joita yritän sitten epätoivoisesti saada toteutettua. Olen ikuinen optimisti, joka toisinaan kylläkin unohtaa optimisminsa maailman kylmyyden alla.

Tulevaisuudenhaaveisiini kuuluu muun muassa maaseudulla asuminen niin, että voisin tehdä omia luovia askareitani välittämättä elannosta. Haluaisin myös nähdä maailman, jossa ihmisoikeudet eivät olisi yhtenään vaarassa ja jossa maailma olisi oikeasti kaikille hyvä ja tasa-arvoinen. En varsinaisesti haaveile työn tekemisestä, mutta koska tässä maailmassa on pakko tehdä jotakin elantonsa eteen, haluaisin tehdä töitä nuorten ja sateenkaari-ihmisten parissa.



Pidä blogia WordPress.comissa.

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus