AroAceUtu

Puhetta aromanttisuudesta, aseksuaalisuudesta ja aroässyydestä.


Julkaisut

  • Aromanttisilla ja aseksuaaleilla on kummallakin omat juhlapäivänsä ja -viikkonsa. Juhlapäivien päivämäärät ovat aina samat, mutta juhlaviikkojen päivämäärät vaihtuvat.

    Read more

  • Aromanttisuus

    Aromanttisuus on siis suuntautuminen ja identiteetti, jota määrittelee se, miten ihminen kokee romanttista vetovoimaa – tai oikeastaan, kuinka hän ei koe sitä. Romanttinen vetovoima on sitä, mihin ihmisen romanttinen kiinnostus kohdistuu.

    Read more

  • Aseksuaalisuus on siis seksuaalinen suuntautuminen, jolla tarkoitetaan sitä, että ihminen kokee joko vähän tai ei laisinkaan seksuaalista vetovoimaa. Seksuaalinen vetovoima on sitä, mihin ihmisen seksuaalinen kiinnostus kohdistuu.

    Read more

  • AroAceUtu on blogi erilaisille aromanttisuutta, aseksuaalisuutta ja niihin liittyviä asioita käsitteleville julkaisuilla ja teksteille. Sivuston tarkoituksena on tarjota suomenkielistä sisältöä näistä aiheista. Uskon vahvasti siihen, että jokaisen on saatava tietoa omalla äidinkielellään. Koska aseksuaalisuudesta ja aromanttisuudesta ei ole paljoa ajankohtaista ja pätevää tietoa suomeksi, koen tärkeäksi tehdä muutosta tähän tilanteeseen omalla panoksellani. Sivuston tekstit ovat…

    Read more

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Design a site like this with WordPress.com
Aloitus